Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά την απόφαση ο Δημήτρης Λιγνάδης να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή και οι αναρτήσεις και οι αναφορές διάσημων και μη στα social media αλλά και στα ΜΜΕ δεν έχουν σταματημό, με την οργή να μην κοπάζει. Η τελευταία μορφή διαμαρτυρίας είναι τα πανό που σηκώνονται σε χώρους πολιτισμού και η ανάγνωση σε παραστάσεις της επίσημης ανακοίνωσης του ΣΕΗ για την αντίθεσή του Συλλόγου στην αποφυλάκιση του ηθοποιού.

Τελευταία μέρα η χθεσινή (Δευτέρα, 18/7) των συναυλιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Νίκαιας και το πανό της Επιδαύρου με την επιγραφή «Βιαστής Είναι» για τον Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε και πάλι ανάμεσα στους θεατές.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη παρέμβαση που έγινε γνωστή ήταν στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και ακολούθησε η μικρή Επίδαυρος, το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Ναύπλιο, η Θεσσαλονίκη.

Σπύρος Μπιμπίλας: Τα πανό δεν προέρχονται από το ΣΕΗ – Τη λαϊκή οργή δε μπορεί να την ελέγξει κάποιος

Πανό εναντίον της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη σήκωσε σε παράσταση στην Καλαμάτα ο χορευτής Πάνος Μαλακτός.

Ο χορευτής εξήγησε τον λόγο για τον οποίο σήκωσε πανό διαμαρτυρόμενος για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε πληροφορηθεί την παρουσία της Λίνας Μενδώνη στην παράσταση, και πώς δεν ήθελε να την αφήσει απλά να την απολαύσει.

«Για μένα ήταν αυτονόητο να σηκώσω το πανό», ανέφερε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» τη Δευτέρα (18/7) ο χορευτής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε επίσης στην εκπομπή «Alpha Τώρα» σχολιάζοντας την απόφαση του χορευτή, Πάνου Μαλακτού, να σηκώσει πανό διαμαρτυρόμενος για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα πανό δεν προέρχονται από το ΣΕΗ. Τη λαϊκή οργή δε μπορεί να την ελέγξει κάποιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr