«Έγινα στόχος ψεμάτων» ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (21/10) ο ιερέας που κατηγορήθηκε πως εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και ειπώθηκε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βρέθηκε λιπόθυμος.

Ο πατέρας Νικόλας ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο και πως καταδικάζει τις ενέργειές του χωρίς να αναφέρει το όνομά του γιατί όπως τόνισε «ανατριχιάζει και μόνο με αυτό».

Μιλώντας στην ΕΡΤ έβαλε τέλος στις φήμες ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι εισήχθη σε νοσοκομείο. Ειδικότερα, ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό είπε: «Καταδικάζουμε όλη αυτή την ελεεινή ενέργεια. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειας και “βιαζόμαστε” κι εμείς» ενώ παρακάλεσε τα ΜΜΕ να αφήσουν ήσυχους και αυτούς και τις οικογένειές τους.

«Πήγα στο μαγαζί του γιατί ένιωσα υποχρέωση»

Εστιάζοντας στη γνωριμία του με τον 53χρονο δήλωσε: «Γνωρίζαμε τον Μίχο γύρω στα 2-3 χρόνια. Τον συναντούσαμε 3-4 φορές τον χρόνο. Δύο φορές που συναντηθήκαμε φέτος έξω από το μαγαζί του, ήμασταν 40 άνθρωποι, ήταν η γιορτή του τον Ιούλιο και μας κάλεσε γιατί ήθελε ένα χτίσει το προφίλ του. Εγώ πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση απέναντι του γιατί βοηθούσε το ναό δίνοντας καθαριστικά».

Ο ιερέας ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει το 12χρονο κοριτσάκι. «Γίνεται ένας διασυρμός, ενώ δεν θα έπρεπε να γίνεται. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και έχω 3 εγγόνια, είναι ντροπή. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της» πρόσθεσε.

«Γιατί στοχεύουν τον ναό και εμένα;» αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν η γειτονιά γνώριζε είπε: «Δεν είχαμε πάρει είδηση το κύκλωμα του Μίχου, αλλιώς θα το είχαμε καταγγείλει οι ίδιοι».

«Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή παρακολουθείται εδώ και καιρό, για αυτό και λέω αφήστε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της γιατί θα γνωρίζει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι» επεσήμανε κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast.gr