Στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ο εργοδότης της Χρήστος Καραθανάσης.

«Προσπαθεί να ανακτήσεις τις δυνάμεις της, θέλει τη βοήθεια όλων των ανθρώπων. Η Γεωργία δυναμώνει, θα βρει τα παθήματά της. Εσείς οι γυναίκες το αντιλαμβάνεστε διαφορρετικά από εμάς τους άνδρες. Εμείς θα είμαστε δίπλα της, είμαι πολύ περήφανος που είναι στην εταιρεία, θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί. Ο καθένας αυτό θα πρέπει να κάνει» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε μεσημέρι» του.

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε» έγραψε η Γεωργία στο τελευταίο μήνυμά της.

Πηγή: newsbeast.gr