Ένα βίντεο μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από την βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη Γεωργία, δημοσίευσε το Mega.

Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και φαίνεται ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά. Στο βίντεο δεν διακρίνεται κάποιος από τους καλεσμένους ή τους διοργανωτές του πάρτι, ενώ το ηχείο παίζει δυνατά ελληνική μουσική.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, με την 24χρονη κοπέλα να καταθέτει ξανά σήμερα (21/1) στην ανακρίτρια τα όσα έζησε στη σουίτα της φρίκης. Παράλληλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της η Γεωργία προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει.

Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών που εμπλέκονται στην υπόθεση

Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των τριών ατόμων που έχουν καταθέσει στην αστυνομία μετά την καταγγελία από την 24χρονη Γεωργία για βιασμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κινητά κατασχέθηκαν από τα σπίτι των τριών ανδρών στην Αθήνα, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και αποστέλλονται στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newsbeast.gr