Ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της μακροβιότερης βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β’, εκφράζει σε ανάρτησή του μέσω Twitter το υπουργείο Εξωτερικών. Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως θα μείνει στην ιστορία για την αφοσίωση της στο καθήκον και στην προστασία της εικόνας της χώρας της οποίας ηγείτο για περισσότερο από επτά δεκαετίες.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της, την κυβέρνηση και τον λαό ενός από τους ιστορικούς φίλους και συμμάχους της Ελλάδας» επισημαίνει και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Βασιλιά Καρόλου Γ’, γνωστού φίλου της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως την ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών κοινοποίησε (retweet) στον λογαριασμό του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο μεταξύ, τη θλίψη του για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια, εκφράζει με ανάρτηση στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει, επίσης, ότι η μακροβιότερη μονάρχης στη Μεγάλη Βρετανία θα μνημονεύεται πάντα για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Πηγή: newsbeast.gr