Νέο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την ώρα που ο 4ος γύρος των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε πολύ δύσκολες τις διαπραγματεύσεις, ενώ τόνισε πως η Μόσχα θα στραφεί και ενάντια στην Ευρώπη.

«Οι Ρώσοι έχουν βάλει στην υπηρεσία του κακού μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία και θα στραφούν ενάντια στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος στη συνέχεια του μηνύματός του είπε πως: «Γι΄ αυτό συνεχίζουμε τις δύσκολες διαπραγματεύσεις και περιμένουμε νεότερα το βράδυ».

Μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του ο Ζελένσκι ευχαρίστησε όσους πολεμούν για την Ουκρανία και σημείωσε: «Η Ρωσία συνεχίζει να καταστρέφει τις υποδομές μας, συνεχίζει να χτυπά τις πόλεις μας. Αλλά θα επαναφέρουμε κάθε δρόμο κάθε πόλη. Κάθε σπίτι, το διαμέρισμα κάθε Ουκρανού. Τώρα που ο κατακτητής είναι ακόμα στη γη μας, πρέπει να τον νικήσουμε όσο μπορούμε.

Προστατέψτε τις πόλεις, προστατέψτε τα χωριά, προστατέψτε κάθε μέτρο της γης μας. Και κάθε κομμάτι της καρδιάς μας. Ουκρανική καρδιά. Η ψυχή της Ουκρανίας. Βοηθήστε ο ένας τον άλλον! Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον. Κρατήστε την άμυνα ψηλά. Και προστατέψτε το κράτος. Μαζί θα νικήσουμε. Δόξα στην Ουκρανία.»

Πηγή: newsbeast.gr