Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό που είχε πριν λίγα 24ωρα μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ Ζωή Κρονάκη.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καθημερινά κάνω την εξής διαδρομή. Ηλιούπολη – Μαρούσι, Μαρούσι – Ηλιούπολη. Του Αγίου Αθανασίου είχα την φαεινή ιδέα να πάω στο σπίτι μου από την Εθνική Οδό. Με το που βγήκα στην Εθνική Οδό, όμως, αισθάνθηκα πως κάτι δεν θα πάει καλά και λέω από μέσα μου να είμαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα» είπε το πρωί της Πέμπτης, στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή MEGA Καλημέρα.

«Δεν μιλούσα στο κινητό μου τηλέφωνο γιατί πολλοί με πήραν και με ρωτούσαν αν μιλούσα. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ειδικά στα νέα παιδιά, ότι είναι σημαντικό να μην κάνουμε χρήση του κινητού μας τηλεφώνου όταν οδηγούμε. Είτε για να στείλουμε ένα μήνυμα είτε για οτιδήποτε. Η ζώνη ασφαλείας εμένα με έσωσε».

«Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Μάλλον εγώ έφταιγα γιατί πάντα ο τελευταίος φταίει. Έγινε ένα φρενάρισμα, η κοπέλα στο μπροστινό αυτοκίνητο πρόλαβε και έβγαλε αλάρμ τα οποία είδε ο οδηγός πριν από μένα και σταμάτησε χωρίς να προλάβει να με ειδοποιήσει. Εκείνη την ώρα άλλαζα λωρίδα και πήγα και στούκαρα πλαγιομετωπικά. Τη στιγμή της σύγκρουσης το μόνο που σκεφτόταν ήταν να μην πάθει τίποτα: «Η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια σου μέσα σε δευτερόλεπτα… Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μην πάθω τίποτα, για τα παιδιά μου».

Πηγή: newsbeast.gr