Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (24/10) εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 με στόχο την 5η σερί νίκη που θα τη διατηρήσει στη 2η θέση και σε σχετικά καλή απόσταση από την κορυφή, αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς να υπολογίζει στη συμπαράσταση των οπαδών της, έπειτα από την απόφαση που πήρε η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Ένωσης για λόγους διαφύλακης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως ανέφερε στο ακόλουθο δελτίο Τύπου που εξέδωσε…

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Δευτέρα (24-10-2022) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ενημερώνονται οι φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτήριο για τον αγώνα, να μην προσέλθουν στο γήπεδο προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους».

Πηγή: newsbeast.gr