Συγκίνηση και περηφάνεια πρόσφερε στο Πανελλήνιο ο Αντώνης Τσαπατάκης μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα που κατάφερε να κατακτήσει το το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το 2021. Ο μεγάλος αθλητής όμως δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή φαίνεται. Φαίνεται πως έχει εκτός από καταπληκτικές αποδόσεις και χρυσή καρδιά.

Πρόκειται για έναν ήρωα που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Ένα ατύχημα με τη μηχανή του το 2007 σε ηλικία μόλις 18 ετών, έμελλε να τον καθηλώσει για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Αντώνης όμως, δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει. Μέσα και έξω από το νερό να συγκινεί αλλά και να δίνει θάρρος και δύναμη σε όλο τον κόσμο.

Ο παραολυμπιονίκης ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναδεικνύει την αξία της πραγματικής φιλίας, όπου φίλοι του τον σηκώνουν στα χέρια τους για να κατέβουν μαζί σε δύσβατη παραλία.

Η ανάρτηση του παραολυμπιονίκη:

«Οι φίλοι μου είναι τά πόδια μου!! Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ πως “Δεν μπορώ”, παρά μονάχα “Πως μπορώ;” Αυτοί που απαντούσαν και αποκρίνονται ακόμα σε αυτό με την λέξη «Μαζί», είναι οι φίλοι. Μαζί συμπληρώνουμε τις διάφορες μας, εμπνέουμε, ονειρεύουμε και μετατρέπουμε το «υπάρχω» σε “Ζω”.

Συχνά έρχονται στην θύμηση μου στιγμές γεμάτες εμπόδια στην πρόσβαση, όπως στο παραπάνω βίντεο και κάθε φορά βρίσκουμε την λύση σηκώνοντας με στα χέρια τους ή στην πλάτη τους. Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου για να φτάσω από τα «σκοτεινά» στα «φωτεινά».

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του @lifeisabeachtv με τον φίλο πλέον @h_k_giousourum. Δεν τον γνώριζα αλλά μόλις με κάλεσε στην εκπομπή, του είπα ότι θέλω να δείξουμε αυτό που κάνω με τους φίλους μου όταν θα πάμε σε μια παραλία δύσβατη. Έγινε αμέσως φίλος όταν μου απάντησε «Ναι, θα το κάνουμε Μαζί».
Έτσι γίνονται οι φίλοι! Αφ´ ης στιγμής πείτε το “Μαζί”, θα «βουτήξετε» σε όλες τις «παραλίες» που Μαζί θελήσατε!…

Υγ. Ποτέ δεν ξεχνώ…»

Πηγή: newsbeast.gr