Ο ηθοποιός Μπομπ Όντενκερκ θα θυμάται για πάντα την ημέρα του περασμένου Ιουλίου , όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο.

Για τους μη γνωρίζοντες Ο Μπομπ Όντενκερκ έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Better call Saul όπου υποδύεται έναν δικηγορίσκο, χωρίς περγαμηνές, που μεταμορφώνεται όσο περνά ο καιρός σε κάτι άλλο, πιο επικίνδυνο. Στην αρχή, αναλαμβάνει μικρές υποθέσεις, με έδρα του ένα μικροσκοπικό δωμάτιο στο πίσω μέρος ενός νυχάδικου, αλλά δεν του αρκούν. Θέλει να ανέβει στην ιεραρχία, θέλει τον σεβασμό των άλλων, των “κανονικών” δικηγόρων. Θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του.

«Ένα ευχαριστώ σε σένα, όποιος κι αν είσαι», τόνισε ο 59χρονος στο Twitter, προσθέτοντας λεπτομέρειες για την δραματική εμπειρία που βίωσε. «Πριν από ένα χρόνο σήμερα, φλέρταρα για λίγο με τον θάνατο και αυτό προκάλεσε ένα κύμα καλής θέλησης και ζεστασιάς απέναντί ​​μου. Θα νιώθω για πάντα ανάξιος για όλο αυτό. Ωστόσο πάντα θα το εκτιμώ. Σας ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται απάντηση».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές πλημμύρισαν το tweet με σχόλια και εξέφρασαν ανακούφιση που γνώριζαν ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του. Αρκετοί θυμήθηκαν το περιστατικό και έγραψαν πώς ένιωθαν εκείνη τη στιγμή, όταν ο αγαπημένος τους ηθοποιός ήταν σε κακή κατάσταση.

Ο Όντενκερκ λιποθύμισε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας για το περιστατικό είπε ότι σταμάτησε να αναπνέει, άρχισε να γίνεται μπλε και η καρδιά του είχε έναν ανομοιόμορφο χτύπο. Μάλιστα η περιπέτεια υγείας του χαρακτηρίστηκε ως καρδιακό επεισόδιο και όχι ως καρδιακή προσβολή σύμφωνα με διευκρίνηση του γιατρού του.

«Ξαφνικά ο Μπομπ Όντενκερκ έπεσε κάτω και αμέσως όλο το πλήρωμα της παραγωγής βρέθηκε γύρω του. Κάλεσαν ασθενοφόρο την ίδια στιγμή», επιβεβαιώνει πηγή, που βρισκόταν στο σετ την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν.

Μετά από κάποιες ημέρες νοσηλείας του, κατάφερε να επανέλθει χωρίς χειρουργική επέμβαση και πλέον απολαμβάνει τη ζωή κοντά στην οικογένειά του.

Πηγή: newsbeast.gr