Μια σοβαρή καταγγελία 16χρονης, η οποία σύναψε εξ’ αποστάσεως σχέση μέσω social media με 28χρονο που συστηνόταν ως αστυνομικός και της έταζε έρωτα και γάμο, έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όταν χώρισαν έστειλε στον πατέρα της τις γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε πως θα τις δημοσιοποιήσει στο πανελλήνιο.

Στην εκπομπή του Star δημοσιεύτηκαν επίσης ηχητικά ντοκουμέντα και απειλές, στα οποία αναφέρονταν:

«Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς».

«Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και να σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι απάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρι για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε».

«Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο … πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε».

Πηγή: newsbeast.gr