Προς το τέλος της περσινής σεζόν και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου, ημέρα του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν κρεμάσει σε ταράτσα έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων ένα πανό με το οποίο ήθελαν να πείσουν τον Αργύρη Γιαννίκη στην ομάδα τους. Τώρα, με αφορμή την επιστροφή του ως αντίπαλος, αφού έχει αναλάβει την ΑΕΚ, οι Γιαννιώτες έδωσαν συνέχεια με νέο πανό.

Τότε, τον Απρίλιο, το αν θα έμενε ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ ο νεαρός Έλληνας προπονητής ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στα Γιάννινα, με τους οπαδούς να του δείχνουν πόσο ήθελαν την παραμονή του, κρεμώντας το εξής πανό στην ταράτσα: «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω».

Τελικά ο Έλληνας προπονητής δεν έμεινε, πριν λίγους μήνες ανέλαβε την ΑΕΚ και τώρα επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα του ΠΑΣ, οι οπαδοί του οποίου είναι τρισευτυχισμένοι μετά το αδιανόητο 5-0 της ομάδας τους επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, στην ταράτσα έξω από τους «Ζωσιμάδες» κρέμασαν ένα νέο πανό τώρα, με το οποίο στηρίζουν τον νυν προπονητή της ομάδας τους, γράφοντας: «Γιαννίκη δεν πηδάω, έχω Μεταξά».

Πανό των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αργύρη Γιαννίκη

Πηγή: newsbeast.gr