Μια ξανθιά καλλονή έκανε μια τολμηρή εμφάνιση σε ένα ski resort μπροστά σε παιδιά και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Η influencer, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, καταγράφηκε σε βίντεο την ώρα που πόζαρε με σέξι διάθεση, ενώ ένας εργαζόμενος του Big Sky resort στη Μοντάνα των ΗΠΑ φαίνεται να της κάνει παρατήρηση.

Οι εικόνες αναρτήθηκαν στο Instagram και σε αυτές φαίνεται να έχει κατεβάσει το παντελόνι της, αποκαλύπτοντας το σέξι εσώρουχο που φορούσε.

«Ο υπάλληλος χρειάστηκε να πάει εκεί και να της ζητήσει να σταματήσει γιατί υπήρχαν παιδιά τριγύρω», ήταν το σχόλιο στο βίντεο.

Η ξανθιά γυναίκα προσπαθούσε να ποζάρει, όταν δέχτηκε την παρατήρηση, ενώ ο άντρας που τραβούσε τις φωτογραφίες είχε γονατίσει στο χιόνι προσπαθώντας να εξασφαλίσει την τέλεια λήψη.

Δεν ήταν λίγα τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η γυναίκα. «Αρχίστε να ασκείτε διώξεις στις influencers για τη χυδαία συμπεριφορά τους», έγραψε κάποιος.

«Θα ήθελα αυτή την αυτοπεποίθηση και την έλλειψη αντίληψης. Νομίζω θα ήμουν πιο χαρούμενος άνθρωπος», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

«Μισώ την κουλτούρα μας», παρατήρησε ένας άλλος.

Η influencer είχε όμως και υποστηρικτές, με έναν θαυμαστή να γράφει: «Βάζω στοίχημα ότι η φωτογραφία ήταν φωτιά».

Πηγή: newsbeast.gr