Στις ΗΠΑ, η Αστυνομία συνέλαβε μια καθηγήτρια επειδή εμβολίασε κατά του κορονοϊού ένα μαθητή της και φίλο του γιου της. Ο ανήλικος ήταν εκείνος που την παρακάλεσε να τον εμβολιάσει καθώς η μητέρα του τού απαγόρευε να κάνει το εμβόλιο.

Όπως αποκάλυψε η αμερικάνικη εφημερίδα «New York Post», η 54χρονη καθηγήτρια Φυσικής Λάουρα Ρούσο χορήγησε το εμβόλιο στον 17χρονο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Η Αστυνομία ενεπλάκη έπειτα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του έφηβου. Εκείνος αποκάλυψε στη μητέρα του πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε κιόλας και έγινε viral μέσω των social media. Σε αυτό φαίνεται η Λάουρα Ρούσο να ετοιμάζει το εμβόλιο και να του κάνει την ένεση. «Να, εμβολιασμός κατ’ οίκον», φέρεται να λέει κιόλας. Βέβαια, η 54χρονη καθηγήτρια δεν έχει κάποια εκπαίδευση για να κάνει τέτοια πράξη, ενώ οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί και στο πως κατάφερε να πάρει το μπουκαλάκι με το εμβόλιο. Σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο και εκεί θα αποφασιστεί η πορεία αυτής της παράξενης της υπόθεσης.

Πηγή: newsbeast.gr