Για τις χρηματικές απολαβές των πολιτικών μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κλέων Γρηγοριάδης στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Παρασκευής (11/02). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στους καλλιτέχνες που όμως δεν είναι καλλιτέχνες όταν προβαίνουν σε ασεβείς πράξεις, όπως συμβαίνει στο #metoo.

«Η μετάβαση στην πολιτική από την υποκριτική ήταν δύσκολη γιατί αν έχεις μάθει να παίζεις καλό θέατρο και βρεθείς μέσα στη Βουλή όπου κανείς δεν ξέρει καν τα λόγια του, είναι ανησυχητικό. Ήλθα και θα παρέλθω. Δεν θέλω καμία πολιτική καριέρα, δεν είμαι εδώ για κανένα αξίωμα. Είμαι εδώ για τους ανθρώπους, περιφρονώ βαθιά τα αξιώματα», ανέφερε αρχικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Σε ότι αφορά τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με την πολιτική για τα χρήματα ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε: «Πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους καλλιτέχνες βουλευτές, τόσο ποταποί που είναι εδώ για τα χρήματα. Εγώ είχα την τύχη να αμείβομαι πλουσιοπάροχα από πολύ νωρίς, οπότε δεν είχα ανάγκη να γίνω βουλευτής για τα χρήματα. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5000 ευρώ τον μήνα. Υπήρξε εποχή που έβγαζα τόσα χρήματα την ημέρα».

Πηγή: newsbeast.gr