Μια ιδιαίτερη ημερομηνία και ώρα επέλεξε για να έρθει στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Βόρεια Καρολίνα. Γεννήθηκε στις 22/2/2022 στις 2:22 π.μ.

Η μαμά Aberli γέννησε την κόρη της Judah Grace την Τρίτη, 22/2/2022 και ο τοκετός έγινε στην αίθουσα Νο 2 του νοσοκομείου.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτό το νεογέννητο και την οικογένειά του» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Alamance στο Μπέρλινγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα.

«Το μωρό ήρθε ως απάντηση στις προσευχές της οικογένειας» συμπληρώνει όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, η μαμά έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού (λέμφωμα του Χότζκιν).

Οι θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε η Aberli μείωσαν τις πιθανότητες της ίδιας και του συντρόφου της, να κάνουν παιδιά, εξήγησε το νοσοκομείο. Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο διήρκεσε έξι χρόνια μέχρι το 2020.

Η ημερομηνία «22η Φεβρουαρίου 2022» αναφέρεται ως «Twosday» από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία αποτελείται μόνο από δυάρια, πέφτει Τρίτη και είναι παλίνδρομη δηλαδή διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά αλλά και αντίστροφα, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μια Τρίτη «22/2/22» με τον ίδιο τρόπο θα είναι μετά το έτος 2422, τέσσερις αιώνες μετά.

Πηγή: newsbeast.gr