Η Ειρήνη Ορφανού μετά την μακροχρόνια εμπειρία της στον χώρο του Coaching Psychology το οποίο ενσωματώνει την ψυχολογία και το coaching, αποφάσισε να μοιραστεί με το ευρύ κοινό την γνώση της. Με την πρώτη της συγγραφική απόπειρα θέλει να κάνει ένα δώρο ζωής στον κάθε αναγνώστη και μέσα από την αυτοβοήθεια να καταφέρει να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τον εαυτό του. 

Στο βιβλίο «Νίκες» αναφέρονται αληθινές ιστορίες 9 ανθρώπων καθεμιά από τις οποίες είναι χρήσιμη για τον αναγνώστη καθώς μέσα από αυτές μπορεί να ανακαλύψει κοινά σημεία που βιώνει ο ίδιος. Γράφτηκαν για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από ενοχές, εθισμούς, έλλειψη νοήματος στη ζωή, αλλά και για όσους έχουν μια αίσθηση κενού και κατακλύζονται από καταθλιπτικά συναισθήματα.

Ο αναγνώστης μέσα από αυτό το βιβλίο θα μπορέσει να εισχωρήσει στα βαθύτερα αίτια της δυσάρεστης κατάστασης που βιώνει, να εντοπίσει την αυστηρή αλλά και τελειομανή πλευρά του εαυτού του και να εκπαιδευτεί σε έναν θετικό αλλά όχι ουτοπικό τρόπο σκέψης. 

Η Ειρήνη Ορφανού σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια όλοι μας ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις που μας έφεραν στα όρια μας.  Πιεστήκαμε, χάσαμε κάποιες ελευθερίες αλλά νιώσαμε και τον φόβο. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε χρήσιμο εργαλείο για να δημιουργήσουμε θετικές σκέψεις, να εγκαταστήσουμε τη χαρά στη ζωή μας και να κατακτήσουμε νίκες που θα τις απολαμβάνουμε σε όλα τα πεδία της ζωής μας! Με πείσμα και επιμονή, γιατί η ευτυχία θέλει κόπο! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπαραστάτες μου σε αυτό το έργο. Καλή ανάγνωση και χαρείτε την κάθε σας Νίκη γιατί σας αξίζει!»

Σημεία πώλησης : Ευριπίδης , Ιανός, Πολιτεία, Πρωτοπορία 

Ακολουθείστε την συγγραφέα: 

Ιrenesblog.gr FB: irenesblog.gr IG: irene_orf

Πηγή: newsbeast.gr