Κατά του Αλέξη Τσίπρα στέφεται ο Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας πως «όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες» και κατηγορώντας τον πως «δημιούργησε μια κρίση που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής».

«Η πραγματική αιτία της ”αγωνίας” του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι, παρά την εξαιρετικά δυσχερή παγκόσμια συγκυρία, η Κυβέρνηση διατηρεί υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Για αυτό, κάνοντας διαχείριση ήττας, ασχολείται αποκλειστικά με τη διευθέτηση των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εδραιώσει τη θέση του» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών»

«Οι αναφορές του για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς. Γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της εισαγόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών, συνεχίζει με συνέπεια να αφαιρεί φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη από το σύνολο της κοινωνίας, αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα για όλους, δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

«Όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δημιούργησε μια κρίση που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα εξωγενείς κρίσεις, ενισχύοντας την Ελλάδα» σημειώνει.

«Σχετικά με τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα, ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες» αναφέρει σε υστερόγραφό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: newsbeast.gr