Ακόμα τέσσερις ομάδες ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης στους «16» του Παγκοσμίου σήμερα, με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο.

Με το MundoBall, το νέο δωρεάν παιχνίδι από το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAP Store App, οι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τα αποτελέσματα των αγώνων και διεκδικούν πολλά πλούσια δώρα.

«Το MundoBall έχει μπει στην καθημερινότητα των επισκεπτών του καταστήματος μας. Ο κόσμος παίζει δωρεάν μέσα από το OPAP Store App και διεκδικεί ένα αυτοκίνητο», αναφέρει η κα Μαρία Δεληδημητρίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχεις στο MundoBall είναι το OPAP Store App

Οι μάχες του Παγκοσμίου παίζονται στο κινητό σου

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχει κανείς στο νέο παιχνίδι προβλέψεων MundoBall είναι το OPAP Store App. «Στόχος είναι να προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου, να κερδίσουν βαθμούς, και να ανέβουν θέσεις στον σχετικό πίνακα κατάταξης», συμπληρώνει.

Μάλιστα, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους πρωτάθλημα και να συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Δεληδημητρίου επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 77

Οι καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και στο Παγκόσμιο

Στις 17:00 διεξάγονται τα παιχνίδια Αυστραλία-Δανία και Τυνησία-Γαλλία για τον τέταρτο όμιλο, ενώ στις 21:00 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Πολωνία-Αργεντινή και Σαουδική Αραβία-Μεξικό για τον τρίτο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες.

«Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ παρακολουθούν τα ματς του Παγκοσμίου σε μεγάλες οθόνες, συζητούν και διασκεδάζουν παίζοντας MundoBall», υπογραμμίζει η κα Δεληδημητρίου.

Η κα Μαρία Δεληδημητρίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη

«Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και στο ακριβές σκορ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr