Επίσημη είναι πλέον η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος θα έχει καθήκοντα γενικού διευθυντή. Οι πράσινοι ήταν σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Τσάβι Ρόκα και τελικά η απόφαση που πάρθηκε ήταν ο εκλεκτός να αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις, έχοντας τον ρόλο του γενικού διευθυντή.

Αυτός που αναλαμβάνει, λοιπόν, είναι ο 61χρονος Ντρεοσί, ο οποίος είχε την ίδια θέση σε Λιλ, Νις και Παρί FC.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας. Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπαί της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Πηγή: newsbeast.gr