Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι περιμένουν από αυτόν να βοηθήσει πολύ τόσο άμεσα όσο και τα επόμενα χρόνια, αφού η απόκτησή του αποτελεί επένδυση για τον δικέφαλο του βορρά.

Ο Σοάρες ήταν από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, μετά την ταλαιπωρία που πέρασε στην Αθήνα τη Δευτέρα (24/1) λόγω της κακοκαιρίας, με τους πάντες να περιμένουν την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για να κλείσει και τυπικά αυτό το θέμα. Ανακοίνωση που ήρθε τελικά σήμερα Πέμπτη (27/1), με τους ασπρόμαυρους να ανεβάζουν και το σχετικό βίντεο στην ανάρτηση που έκαναν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Αμέσως μετά την υπογραφή και την ανακοίνωση, ο Σοάρες ανέφερε τα εξής -στην ελληνική γλώσσα- στο μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «Είναι φανταστικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας!».

Πηγή: newsbeast.gr