Σε ηλικία 53 ετών, η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησής της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει το δικό της παιδί, αλλά και μία αποβολή, δεν έκαμψαν την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Η 53χρονη γυναίκα μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «T-live». «Μία ημέρα πριν κλείσω τα 52, έμεινα έγκυος. Δια νόμου μέχρι τα 50 μπορείς να κάνεις εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά λόγω κορονοϊού πήρε παράταση μέχρι τα 52. Πρόλαβα, το είδα εντελώς τυχαία. Έπρεπε να κάνω μία αίτηση στην Εθνική Ιατρική Αρχή και το προλάβαμε μέσα σε 15 ημέρες».

«Πριν 7,5 – 8 χρόνια είχα πάει να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση στα 44 προς 45, αλλά ήμουν ήδη έγκυος χωρίς να το ξέρω. Απέβαλα μετά από κάποιες ημέρες και αυτό επηρέασε τη ψυχολογία μου και το άφησα» πρόσθεσε η Σοφία.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια «βράχος» ο σύζυγός της, ο οποίος μετά από ένα ατύχημα, έδινε σκληρή μάχη για να επανέλθει. «Στην εταιρεία που δουλεύω έπεσε μια γκαραζόπορτα 2 τόνων επάνω μου. Έχω κάνει έξι χειρουργεία, αλλά όταν είπαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για τελευταία φορά, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, φέροντας στον κόσμο η Σοφία ένα παιδί σιγά σιγά όλα αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα ξυπνάω και είμαι χαρούμενος, δεν περπατάω απλώς, περιμένω να έρθει αυτή η στιγμή, περιμένω να πιάσω αυτό το μωρό που περάσαμε τόσα πολλά για να το αποκτήσουμε» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr