Πριν λίγο καιρό έριξε αυλαία και η τρίτη season της σειράς του TNT , «Snowpiercer» όπου συνεχίζει την ίδια καλή πορεία που έχει χαράξει.

Μετά την προσωπική επιτυχία του Wilford να αφήσει την Melanie να πεθάνει καθώς δεν σταμάτησε ποτέ το τρένο για να την ξαναπάρουν, έχει καταφέρει να τσακίσει την ψυχολογία αλλά και την δύναμη των αντιπάλων του.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή τη season βλέπουμε τον Layton να προσπαθεί να πάρει πίσω πάλι την διαχείριση του τρένου από τα χέρια του Wilford ο οποίος με το δικό του τρένο έχει καταφέρει να τους κάνει να εξαρτώνται από αυτόν.

Ο Leyton έχει μαζί του πια και την Alex την κόρη της Melanie, η οποία δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Wilford για αυτό που έκανε στην μητέρα της. Alex και Layton φτιάχνουν μία δυνατή ομάδα όπου με την βοήθεια αρκετών υποστηρικτών τους ξεκινούν το σχέδιο για την διάσωση του Snowpiercer και την ολοκλήρωση της σωτηρίας με βάση τα στοιχεία της Melanie. Θα τα καταφέρουν άραγε και αν ναι με ποιο κόστος;

Η άποψη του lordoftheseries.gr

To «Snowpiercer» όπως προαναφέραμε κρατάει την ίδια καλή πορεία αλλά και νούμερα που ξεκίνησε από την αρχή, όπου σημαντική ευθύνη σε αυτό έχει και η προβολή του μέσω του Netflix. Σίγουρα δεν είναι η top σειρά αλλά με τον τρόπο της σε κάνει να την παρακολουθείς πολύ ευχάριστα.

Σεναριακά αυτή η season είχε το πολύ καλό πως έτρεχε τα γεγονότα αν και κάποια επεισόδια ή σκηνές σε έκαναν να χάνεις αρκετά το ενδιαφέρον σου. Βέβαια η ιστορία γενικά είναι επαναλαμβανόμενη καθώς πάντα κάποιος προσπαθεί να πάρει την εξουσία του τρένου που μία κατακτά ο ένας μία ο άλλος.

Σκηνοθετικά έχω την αίσθηση πως αυτή τη φορά έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή δίνοντας σίγουρα ένα πιο όμορφο και προσεγμένο αποτέλεσμα, πράγμα αρκετά δύσκολο όταν όλα σχεδόν τα γεγονότα διαδραματίζονται μέσα σε βαγόνια. Εδώ να προσθέσουμε πως και η μουσική που επιλέγουν είναι αρκετά καλή.

Υποκριτικά όλοι είχαν τον χρόνο τους σε αυτή την season πράγμα που μου άρεσε πολύ. Σίγουρα λείπει η υποκριτική της Jennifer Connelly αλλά δίνοντας χρόνους έτσι και σε άλλους βλέπουμε και το υποκριτικό τους ταλέντο. Ο πρωταγωνιστής Daveed Diggs προσπάθησε λίγο παραπάνω στην 3η season αλλά και πάλι έχω την εντύπωση πως αρκετές φορές δεν είναι αρκετός με αποτέλεσμα να χάνει αρκετά. Για τον Sean Bean νομίζω δεν χρειάζονται λόγια καθώς από την προηγούμενη season έχει απογειώσει την σειρά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Κλείνοντας έχω να πω πως το Snowpiercer είναι μία ένοχη απόλαυση καθώς δεν είναι η σειρά που θα σε συναρπάσει, αλλά είναι η σειρά που θα θες να βλέπεις. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως η σειρά ανανεώθηκε και για 4η season χωρίς όμως παραπάνω πληροφορίες, αλλά και πως θα υπάρχει και αλλαγή showrunner όπου είμαι περίεργος τι αλλαγές θα φέρει. Σίγουρα όπως τελείωσε η 3η season πάντως αν θελήσουν έχουν πολλά ωραία πράγματα να μας μεταφέρουν.

Πηγή: newsbeast.gr