Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος μέσω του οποίου έγινε γνωστή η καταγγελία κατά του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, το πρωί της Τρίτης (14/12) αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων ο ακτιβιστής περιέγραψε πώς αποφάσισε η νεαρή κοπέλα να κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και τον μεγάλο αγώνα που έκανε για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία για τη δικογραφία.

«Αρχικά έλαβε την πληροφορία μέσω κοινής μας φίλης ότι υπάρχει μία κοπέλα που θέλει να με δει από κοντά για να μου αναφέρει μία καταγγελία για ένα δημόσιο πρόσωπο. Έτσι βρέθηκα με την κοπέλα να πιούμε έναν καφέ και να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ήθελε βοήθεια γιατί όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση της ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει. Είναι σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να βγει δημόσια, για να φύγει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον δημόσιο χώρο.

Συναντηθήκαμε, μου είπε αναλυτικά την ιστορία. Μου έδειξε τη δικογραφία και ό,τι έχει κάνει δικαστικά εναντίον του. Υπήρχε ένα διάστημα που το συζητούσαμε, υπήρχαν ενδοιασμοί, γιατί ήταν αρκετά φοβισμένη. Εγώ φρόντισα να είμαι δίπλα της, να έχουμε επαφή όλες τις ημέρες μέχρι που αποφάσισε να μου πει το “οκ” και να βγάλω την καταγγελία» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας»

«Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθηο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας. Έψαξε τις πορνογραφικές σελίδες, που είναι απρόσωπες. Ήταν αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο. Όπου υπήρχε μέιλ, και μπορούσες να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία. Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της…Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια» ανέφερε ο ακτιβιστής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί…Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά. Αφού έκανε τη μήνυση την πρώτη, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Είναι και ο ίδιος στα βίντεο».

Πηγή: newsbeast.gr