Λίγες ημέρες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στα τρόπαια μετά από 11 χρόνια,  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με το τρόπαιο.

Αποστόλης Οικονόμου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μάρετ Γκροθούες, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public and Media Relations Director ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Τζένιφερ Κρος, Πέννυ Ρόγκα, Αθηνά Παπαφωτίου, Εύα Χαντάβα, Θανάσης Μπασδέκης, Sponsorships Manager ΟΠΑΠ
 

Εκεί τις υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, καιο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας.

Εύα Χαντάβα και Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο κ. Χριστοφόρου συνεχάρη τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Αθήνα Παπαφωτίου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Μάρετ Γκροθούες, τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και τον Team Manager Νίκο Λάζο και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν τις επιτυχίες, τονίζοντας ότι ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάρετ Γκροθούες, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και Αθηνά Παπαφωτίου

Μάλιστα, με την Μαργκαρίτα Στεπανένκο συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία, με τον κ. Χριστοφόρου να επισημαίνει ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία.

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ και Μαργκαρίτα Στεπανένκο

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν»

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται τώρα στο Πρωτάθλημα.

Η αρχηγός της ομάδας, Εύα Χαντάβα, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που φέραμε αυτό το Κύπελλο στην ομάδα, μετά από 11 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο, που είναι το πρωτάθλημα».

Τζένιφερ Κρος και Εύα Χαντάβα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Οικονόμου, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ ως Μεγάλο Χορηγό μας γιατί μας βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εφέτος να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, εκεί που επιτάσσει το DNΑ του. Είμαστε περήφανοι γιατί το καταφέραμε με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Κύπελλο».

Μάρετ Γκροθούες και Αποστόλης Οικονόμου

Πηγή: newsbeast.gr