Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ λάτρευε τον πατέρα του όσο κανείς άλλος και τον αποχαιρέτησε με μια άκρως συναισθηματική εξομολόγηση μέσω Instagram.

Οι απανταχού «πιστοί» της μπάλας τον έβλεπαν και εξακολουθούν να τον βλέπουν ως Θεό. Στα μάτια του γιου του, όμως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα φαντάζει το απόλυτο ιδανικό, ο πατρικός ήρωας του οποίου το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα, ο οποίος τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 χρονών δίχως να τον έχει αναγνωρίσει για μεγάλο διάστημα, πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από την απώλεια του Pibe De Oro και χρειάστηκε να περάσουν μέρες για να βρει τη δύναμη να εκφράσει δημόσια το αντίο του στον μπαμπά του και σε ένα παγκόσμιο είδωλο.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο γεννημένος στη Νάπολη, Ντιέγκο, ο οποίος έχασε το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία λόγω κορονοϊού, εξομολογήθηκε την λατρεία του στον αείμνηστο πατέρα του, γράφοντας:

«Πόσο χαρούμενος ήμουν μαζί σου… Δεν μπορούσες καν να το φανταστείς, μόνο που σε έβλεπα δίπλα μου, ένιωθα ανίκητος!!! Πόσο θα μου λείψει από τη ζωή μου αυτή η αγκαλιά… Πόσο θα μου λείψει να κάθομαι μαζί σου και να βλέπουμε παρέα τον αγώνα της αγαπημένης μας Νάπολι! Και τα παιδιά μου; Πώς θα είναι χωρίς τον αγαπημένο τους παππού; Σου υπόσχομαι ότι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, θα σε υπερασπίζονται πάντα και θα γεμίζουν με υπερηφάνεια όταν μιλάνε για τον παππού τους! Αρχηγέ της καρδιάς μου δεν θα πεθάνεις ποτέ, διότι θα σε αγαπώ μέχρι την τελευταία μου ανάσα! Περίμενέ με να έρθω να σε βρω όταν έρθει η ώρα μου, διότι πάντα σε ήθελα στο πλευρό μου. Διότι ένας γιος δίπλα στον πατέρα του δεν έχει να φοβάται τίποτα! Καλό ταξίδι στο ‘’10’’ της καρδιάς μου. Σε αγαπώ».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr