Στις προοπτικές των ελληνογερμανικών οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων θα εστιάσει η εκδήλωση, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αύριο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με κεντρικό προσκεκλημένο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του καθιερωμένου Πρωτοχρονιάτικου δείπνου που παραθέτει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε πάνελ με τίτλο «Το Green Deal στο επίκεντρο των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων», όπου θα συνομιλήσει με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier και τον πρόεδρο του Πανευρωπαϊκού Συμβουλίου Χημικής Βιομηχανίας (Cefic) και πρόεδρο του Δ.Σ. της BASF SE, Dr. Martin Brudermüller.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, μέσω βίντεο, θα απευθύνει ο επικεφαλής της Καγκελαρίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και ομοσπονδιακός υπουργός Ειδικών Καθηκόντων, Wolfgang Schmidt, ενώ τη συζήτηση του πάνελ θα συντονίσει ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός.

Πηγή: newsbeast.gr