Συναγερμός στις Αρχές έχει σημάνει με την εξαφάνιση μιας 14χρονης κοπέλας από την Σπάρτη. Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου. Τα στοιχεία της 14χρονης δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 18/02/2022, ξημερώματα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Θεολόγου, Σπάρτης Λακωνίας, η Αμέλια  (Amelia)) (ον.) Κιρίλοβα (Kirilova) (επ.), 14 ετών, Βουλγαρικής  καταγωγής. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» προέβη σήμερα 28/2/2022 στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αμέλια (Amelia) (ον.) Κιρίλοβα (Kirilova) (επ.), έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 40 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή: newsbeast.gr