Για την παρουσία του στη Λίβερπουλ, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική, μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας από την πόλη του τις Σέρρες, όπου βραβεύτηκε και στη συνέχεια υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα εδώ στη βράβευση. Αυτές είναι οι χαρές. Δεν είναι μόνο του ποδοσφαίρου. Όταν άνθρωποι από τον τόπο σου έρχονται εδώ και είναι χαρούμενοι με αυτό που έχεις πετύχει στον ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι στο μέλλον να ξανά έχουμε μια ανάλογη βράβευση. Ευελπιστώ να κατακτήσω το Champions League και την Premier League και να τα ξαναπούμε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα.

Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ το ζω. Είναι ένα όνειρο που το είχα από μικρός. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω όλο αυτό. Που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να είμαι 100% συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνω έτσι ώστε στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίζω τα τρόπαια», είπε αρχικά στην ΕΡΤ Σερρών, ενώ για το γεγονός ότι κάποιοι του λένε ότι δεν έχει πιάσει το ταβάνι του πρόσθεσε:

«Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι «ταβάνι» ως ομάδα από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει «ταβάνι» στην εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για αυτό κάθε μέρα δουλεύω, είμαι εκεί 101 τις εκατό και θα δίνω συνέχεια τα πάντα».

Αναφορικά με την Εθνική, ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε τα εξής: «Πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα, ο κάθε ένας δίνει τα πάντα για τον άλλον. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν εφησυχαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Θα τα δίνουμε όλα για να πάμε την Εθνική ομάδα εκεί που ανήκει».

Τέλος, έδωσε και συμβουλές στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν εδώ τόσα πολλά παιδιά. Βγάλαμε φωτογραφίες, υπέγραψα αυτόγραφα. Το μυστικό είναι δουλειά, λίγο η τύχη αλλά πιο πολύ η δουλειά. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει περισσότερο να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου».

Πηγή: newsbeast.gr