Τα ταχυδρομεία στη Βρετανία μπορεί να φημίζονται για την ταχύτητα τους, όμως σε μία περίπτωση η καθυστέρηση δεν διήρκησε μερικές μέρες, αλλά έναν ολόκληρο αιώνα, μέχρι το γράμμα να φτάσει στον τελικό προορισμό του.

Σύμφωνα με τον theguardian.com, το γράμμα προέρχεται από το Μπαθ στο Λονδίνο και είχε σταλεί το 1916 από την Κρίσταμπελ Μένελ προς τη φίλη της Κέιτι Μαρς, σύζυγο του Όσβαλντ Μαρς, ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους και συλλέκτες γραμματοσήμων στις αρχές του 20ου αιώνα.

Εντούτοις, το δημοσίευμα αναφέρει πως το γράμμα μάλλον είχε παραπέσει πίσω από κάποιο έπιπλο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί έναν αιώνα μετά και να είναι σε καλή κατάσταση εξωτερικά, αν και το γράμμα ήταν δυσανάγνωστο, επειδή είχε υποστεί αλλοίωση. Έναν αιώνα μετά λοιπόν, στάλθηκε στη διεύθυνση που κάποτε έμενε η Κέιτι Μαρς, ενώ τώρα κατοικεί ο θεατρικός σκηνοθέτης Φίνλεϊ Γκλεν.

Έτσι, ο ίδιος και η φίλη του έδωσαν το γράμμα σε τοπική ένωση που ασχολείται με την ιστορία, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το απίθανο ταξίδι της.

Πηγή: newsbeast.gr