Σε φάση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του 28χρονου Σουηδού μέσου Αλεξάντερ Φράνσον είναι η ΑΕΚ που περιμένει τον παίκτη άμεσα στην Αθήνα. Παρότι χθες βράδυ από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τονιζόταν πως δεν πρόκειται να προχωρήσει μεταγραφή χαφ, ενώ μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας υποστήριζαν πως δεν έχει αλλάξει κάτι, τελικώς η Ένωση βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης της απόκτησης του 28χρονου.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ και βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τη Βίλεμ, ωστόσο η μεταγραφή του στην ολλανδική ομάδα «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή. Ο Σουηδός χαφ είχε προταθεί στην ΑΕΚ, η οποία είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, και μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Βίλεμ υπήρξε επαναπροσέγγιση.

Έτσι έχει απόλυτη βάση το ρεπορτάζ από τη Σουηδία που στέλνουν τον Φράνσον στην Αθήνα για την ΑΕΚ τονίζοντας μάλιστα ότι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι περιμένουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Φράνσον αγωνιζόταν στη Νόρκεπινγκ από το καλοκαίρι του 2018, όταν είχε αποκτηθεί από τη Βασιλεία. Παίζει κυρίως στο «8», αλλά μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί και ως «εξάρι», ενώ μετράει και 8 εμφανίσεις με την Εθνική Σουηδίας. Μάλιστα είχε απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους και τον Δεκέμβριο του 2018.

Προφανώς στην ΑΕΚ βλέπουν στο πρόσωπο και στο βιογραφικό του Φράνσον μια ευκαιρία. Διότι η αναζήτηση, όπως ξεκαθάριζαν όλο το προηγούμενο διάστημα από την Ένωση, αφορούσε αμυντικό μέσο και όχι κεντρικό χαφ όπως είναι ο Σουηδός… Τα στατιστικά του και τα νούμερα του φωτογραφίζουν και το είδος του μέσου που είναι ο Φράνσον!

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr