Ο κ. Γιάννης Γαβριηλίδης αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Pet City, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κλάδο προϊόντων και υπηρεσιών κατοικίδιων ζώων στην Ελλάδα. 

Ο κ. Γιάννης Γαβριηλίδης διαθέτει περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας, έχει εργαστεί σε 3 διαφορετικούς κλάδους και 3 διαφορετικές χώρες σε παγκόσμιες και κορυφαίες εταιρείες όπως η PepsiCo USA, η Barilla America, η Coca Cola 3E, η TIM-Wind και η Public. Κάτοχος πτυχίου (BSc) στο Management από το Southern Illinois University και Master (MSc) στο Marketing & Merchandising από το University of North Texas, ανέλαβε καθόλη την διάρκεια της καριέρας του σημαντικές θέσεις στην διεύθυνση τομέων όπως Στρατηγικής Ανάπτυξης, Marketing και Brand, Ανάπτυξης και λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών, Εμπορικής διεύθυνσης, λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών και e-commerce. 

Ο κ. Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, ιδιοκτήτρια εταιρία της Pet City Group, δήλωσε ότι «Ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία σε ρόλους consumer, retail και e-commerce και αποδεδειγμένες ηγετικές ικανότητες. Η ένταξή του στην οικογένεια της Pet City θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αλλά και στο πέρασμά της σε μια νέα εποχή. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο». 

Ο κ. Γαβριηλίδης με αφορμή το νέο του ρόλο δήλωσε ότι «Με τιμά η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η BC Partners και ο Κος Σταθόπουλος με την ανάθεση της Διεύθυνσης της Pet City και ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για τα κατοικίδια ζώα, γιατί η φιλοζωία είναι πολιτισμός».

Πηγή: newsbeast.gr