Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στα ανατολικά και νότια, με σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων και βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τρίτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με τις βροχές, όμως, να περιορίζονται στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας και βαθμιαία να σταματούν.

Τοπικές βροχές προβλέπονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης θα περιοριστούν σημαντικά.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με γενικά βελτιωμένο καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πηγή: newsbeast.gr