Σε καθημερινή βάση παρατηρείται η επέκταση το φαινομένου με αρνητές γιατρούς και υγειονομικούς να κάνουν… κηρύγματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και των rapid tests.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, παθολόγος με προϋπηρεσία σε δημόσιο νοσοκομείο, ανεβάζει καθημερινά βίντεο κατά των εμβολίων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι δολοφόνοι όσοι εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν κώφωση, ενώ στα εμβόλια του κορωνοϊού, υπάρχει χλωρίνη και δηλητήριο και όποιος το κάνει διαπράττει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σας απολύει επειδή δεν βάζετε χλωρίνη στο σώμα μας. Δηλητήριο, ακουαφόρτε. Nα το δηλώσει ο εργοδότης σας ότι δεν σας δίνει άδεια επειδή δεν έχετε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Η παθολόγος που εργάστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και πλέον είναι ιδιώτης γιατρός στην Κρήτη, καλεί του υγειονομικούς να μην υποκύψουν και να μην εμβολιαστούν με «τα φόλια» όπως αποκαλεί τα εμβόλια κατά του κορωνοϊου.

Μάλιστα πολλοί υγειονομικοί την έχουν μιμηθεί και αναρτώντας βίντεο αναφέρουν ότι δεν εμβολιάζονται. Μάλιστα κατηγορεί και τους συναδέλφους της γιατρούς που εμβολιαστήκαν ότι κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και δεν αποκαλύπτουν τις παρενέργειες

«Σταματάω το παιδί μου από το σχολείο»

Με ένα 20 λεπτό βίντεο καλεί τους γονείς να μην κάνουν rapid tests στα παιδιά τους για τα στείλουν στο σχολείο λέγοντας μάλιστα να υπογράψουν μια συγκεκριμένη δήλωση, ότι αρνούνται να υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για να είναι καλυμμένοι.

Στο τέλος αναφέρει ότι έχει σκοπό να σταματήσει το παιδί της από το σχολείο γιατί δεν το δέχονται χωρίς rapid test και ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.

Η σελίδα της παθολόγου στο facebook έχει κατέβει λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων, ωστόσο συνεχίζει τη δράση της μέσω κλειστών ομάδων που αναδημοσιεύουν τις απόψεις της κατά των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και των rapid tests με live streaming.

Πηγή: newsbeast.gr