Βρίσκεται στο ελληνικό top 10 του Netflix και έχει ήδη τους φανατικούς της θαυμαστές. Το «The Law According to Lidia Poët – Ο Νόμος της Λίντια Πόετ» είναι μία made in Italy δραματική σειρά η οποία ακολουθεί τη δικηγόρο Lidia Poët στην επίλυση δύσκολων νομικών υποθέσεων.

Η πρωταγωνίστρια Elena Sofia Ricci είναι εξαιρετική στον ρόλο της Lidia και αναδεκνύει τη θέση της γυναίκας στον κόσμο του δικαίου και της δικαιοσύνης.

Η Lidia είναι μια ισχυρή και ανεξάρτητη γυναίκα που καταπολεμά τις αδικίες και προσπαθεί να διεκδικήσει τη δικαιοσύνη για τους πελάτες της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η σειρά σύμφωνα με το lordoftheseries.gr αναδεικνύει τη δυναμική της γυναικείας φωνής στο χώρο της δικαιοσύνης και προβάλλει θέματα όπως η ισότητα των φύλων και η δικαιοσύνη στην κοινωνία.

Η σειρά έχει εξαιρετική σκηνοθεσία και κινηματογραφία, με όμορφες λήψεις και περιπετειώδη σκηνικά που δίνουν στον θεατή την εντύπωση ότι βρίσκεται πραγματικά στη μέση της δράσης.

Συνολικά, το «The Law According to Lidia Poët» είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ενδιαφέρουσα δραματική σειρά με ανατροπές, καλογραμμένους χαρακτήρες και εξαιρετική σκηνοθεσία.

Συνδυάζει όμορφα το αστυνομικό θρίλερ με το δράμα και το δίκαιο, οπότε αν είστε fan του είδους τότε η σειρά «The Law According to Lidia Poët μπορεί να σας αρέσει.

Πηγή: newsbeast.gr