Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τον τελευταίο μήνα στην Ηλεία. Λόγω κορονοϊού πέθαναν τρία μέλη της οικογένειας ενός ιερέα που νόσησαν και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στη νόσο.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα, σύζυγος του 54χρονου ιερέα από την Ηλεία που τελικά πέθανε από κορoνοϊό, επισκέφθηκε τους γονείς τους στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί με αποτέλεσμα να κολλήσει και τους δύο.

Ο πατέρα της που ήταν και αυτός ιερέας και η μητέρα της δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Η πρεσβυτέρα μετά την Αθήνα επέστρεψε στο χωριό που βρίσκεται στον κάμπο της Ηλείας όπου και διαμένει με αποτέλεσμα να κολλήσει τον 54χρονο σύζυγό της ιερέα που ήταν επίσης ανεμβολίαστος.

Λίγες μέρες αργότερα ο 54χρονος εισήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο όπου νοσηλεύτηκε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε με κορονοϊό και η ίδια η πρεσβυτέρα αλλά πήρε εξιτήριο.

Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας νόσησαν και μάλιστα ο 25χρονος ο οποίος διαμένει στην Αθήνα νοσηλεύτηκε χωρίς όμως να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: newsbeast.gr