Γι’ άλλη μια φορά, η Μύκονος βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων και το Νησί των Ανέμων έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Έπειτα από την καταγγελία για τα «χρυσά» καβουροπόδαρα που πλήρωσε τουρίστρια, έρχεται άλλη μια καταγγελία για χρέωση σε εστιατόριο που χαρακτηρίζεται εξωφρενική.

Τουρίστριες αποφάσισαν να μιλήσουν στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η οποία ανέδειξε και το θέμα.

Η δεύτερη αυτή καταγγελία έρχεται μέσα σε λίγες μέρες και αφορά μαγαζί στη Μύκονο το οποίο όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail,  χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης διαμαρτύρεται.

Συγκεκριμένα μετά από τα καβουροπόδαρα, η 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δε δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή.

Η τουρίστρια και η παρέα της παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό.

Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η παρέα επισκέφθηκε το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, καταστράφηκε αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες», δήλωσε η γυναίκα.

Πηγή: newsbeast.gr