Για σένα που αγαπάς την υγιεινή διατροφή και βάζεις την κινόα πάνω κι από το μουσακά.

Για σένα που μετά το φαγητό, σου “μυρίζει” πάντα ένα γλυκάκι! Ή μήπως όχι μόνο ένα;

Για σένα που “ακούς κάθε υλικό στην μπουκιά σου και ξέρεις με τι να συνδυάσεις την τελευταία γουλιά από το λευκό ξηρό κρασί σου.

Για να μην πάει χαμένη!

Για σένα που γνωρίζεις ότι κουζίνα σαν την ελληνική δεν υπάρχει. Αλλά και φαγητά σαν τα γιουβαρλάκια “πού να τα βρεις γιαβρί μου” που έλεγε κι η γιαγιά σου…

Για σένα που δεν χάνεις ευκαιρία να γυρνάς τον κόσμο – εντάξει, όχι, κυριολεκτικά, αλλά μέσα από νέες συνταγές – για να δοκιμάζεις γεύσεις από κάθε κοντινό και μακρινό σημείο της υδρογείου σφαίρας.

Αλλά και για σένα που διαβάζεις όλα τα παραπάνω και σκέφτεσαι… Τι “τύποι” είναι αυτοί ανάμεσά μας; Και “άραγε, εγώ τώρα τι τύπος είμαι”;

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, σου έχουμε την απάντηση! Και όχι μόνο την απάντηση, αλλά και πλούσια δώρα! Γιατί θέλουμε να είσαι απλά ο εαυτός σου! Γιατί εμείς είμαστε εδώ για σένα, “για ό,τι θέλεις να είσαι”. Για ό,τι “τύπος” θέλεις να είσαι!

Έως τις 23 Νοεμβρίου, λοιπόν, ένα απολαυστικό quiz σε περιμένει στο giaotitheleisnaeisai.ab.gr/quiz/. Απάντησε σε οχτώ (8) απλές ερωτήσεις και ανακάλυψε #TiTheleisNaEisai σύμφωνα με τις απαντήσεις σου.

Είσαι ο “healthy κι όποιος αντέχει”, δηλαδή, αυτός που διασκεδάζει διαβάζοντας τα διατροφικά στοιχεία πάνω σε κάθε συσκευασία; Και γι’ αυτό δεν πάει και κανείς μαζί σου για ψώνια!

Είσαι ο “έχουμε κάνα γλυκό”; Αυτός που, μεταξύ άλλων, είναι του σιροπιαστού, του κουταλιού, του ταψιού, του παγωτού, του “να σταματήσουμε και για κάνα γλυκάκι ρε παιδιά, στο δρόμο μας είναι;”!

Μήπως είσαι “γκουρμεδιάρης”; Δηλαδή, συνδυάζεις υπέροχα τη σοκολάτα με ρούμι και ξέρεις καλά ότι το μπρι δεν έχει καμία σχέση με το σκουμπρί!

Είσαι ο “να κρατάμε λίγο τις παραδόσεις”; Δηλαδή, αυτός που σταυρώνει τις πίτες προτού τις βάλει στον φούρνο και στέλνει ρουφηχτά φιλιά για να μην του κόψει το αβγολέμονο.

Ή, είσαι “σουρταφερτατζής”, που το καλύτερό σου είναι να γυρνάς τον κόσμο ή του κόσμου τα εστιατόρια και να δοκιμάζεις τα πάντα;

Μόλις ολοκληρώσεις το ΑΒ QUIZ! #TiTheleisNaEisai, θα έχεις βρει τι θέλεις να είσαι και θα μπεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Γιατί πέντε (5) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές ΑΒ αξίας €200 και ένα δώρο, αξίας τουλάχιστον €230, απολύτως ταιριαστό με… τον τύπο τους.

Εσύ, τελικά, #TiTheleisNaEisai;

Αν έφτασες να διαβάζεις έως εδώ, σίγουρα είσαι τύπος “ΑΒ”!

ΑΒ | Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Πηγή: newsbeast.gr